vrijdag 15 juli 2016

Maak kennis met het grote merk Steinel


Steinel is marktleider in sensorverlichting. Vanaf 1959 houdt het bedrijf zich al bezig met sensortechnologie en verlichting. De groei die de Duitse fabrikant heeft gemaakt is gigantisch maar zeker niet vreemd.

Met de woorden efficiëntie, innovatie en hoge kwaliteit wordt de Steinel groep perfect beschreven. Stil zitten is geen optie. Mede hierdoor worden de producten van Steinel wereldwijd verkocht, waarbij Europa de grootste afnemer van Steinel is.

Niet alleen in verlichting is Steinel marktleider maar ook in de categorie hete lucht- en lijmpistolen lopen zij voorop. Voor zowel doe-het-zelvers (Steinel Intelligent) als professionals (Steinel Professional) heeft Steinel producten van hoge kwaliteit. Deze producten worden wereldwijd gewaardeerd vanwege de goede functies, de eenvoudige bediening, de goede prijs / kwaliteitverhouding en de duurzaamheid. Dit leidt er toe dat bekende firma’s als Nespresso, BOSCH, Miele en Kärcher gerenommeerde klanten van Steinel Solutions zijn.

Bij elk bedrijf worden de kenmerken kwaliteit en innovatie genoemd maar waarom gelden deze woorden nu echt voor Steinel?

Kwaliteit
Alles is getest op perfectie en veiligheid. Een uitgebreid kwaliteitsborgingssysteem (QMS) garandeert dat ieder product permanent aan de kwaliteitsnormen van Steinel voldoet. Al bij het binnenkomen van de grondstoffen worden de eerste kwaliteitscontroles uitgevoerd. Procescontroles gedurende de productie en een 100% eindcontrole van ieder product garanderen perfecte functies en veiligheid.
Alle producten van Steinel ontvangen de externe keurmerken voor veiligheid van TÜV of VDE. Bovendien krijgen alle Steinel Professional lampen ook het Europese veiligheidskeurmerk ENEC.

Innovatie
Ideeënrijkdom, technische knowhow en jarenlange ervaring zijn kenmerkend voor de producten die “typisch Steinel” zijn. Zo had Steinel ook de allereerste sensorlamp van de wereld. Daarna was Steinel als eerste met de HF-sensortechniek. Deze techniek registreert bewegingen in ruimtes en gebouwen. Tevens past Steinel de led-technologie toe in combinatie met de sensortechnieken van Steinel. Hierdoor zijn zij een uniek bedrijf. Steinel denkt altijd een stap vooruit.

Efficiëntie
Energie-efficiëntie is een trend in de hedendaagse markt. Ongeveer 19% van het energieverbruik wereldwijd is voor rekening van de verlichting. Het intelligent gebruiken van licht kan dus een enorme bijdrage leveren aan het besparen van energie.

Steinel heeft met de sensortechnologie een intelligente vorm van verlichting. Het licht wordt alleen ingeschakeld als het nodig is en gaat weer uit zodra het niet meer nodig is. Dit bespaart dus energie, het vermindert CO2-uitstoot en ook zullen de kosten worden verlaagd. Sterker nog, led-technologie in combinatie met sensortechniek kan zelfs een energiebesparing tot maar liefst 90% opleveren. De sensorlampen, bewegingsmelders en aanwezigheidsmelders van Steinel laten daarmee zien hoe intelligent de verlichting van Steinel is. 


Bij Van Spijk kun je terecht voor vragen over Steinel. Of ga hier naar de producten om het aanbod te zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten